نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
تحقیق بودجه ریزی عملیاتی الگویی برای ارتقاء نظام مدیریت مالی در شهرداری ها 27 ص

تحقیق-بودجه-ریزی-عملیاتی-الگویی-برای-ارتقاء-نظام-مدیریت-مالی-در-شهرداری-ها-27-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 28 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏بودجه ریزی عملیاتی الگویی برای ارتقاء نظام مدیریت مالی در شهرداری ها
‏چکیده :
‏شهرداری درعرف جهانی بعنوان مظهری ازدولت محلی بشمارمی آید.شهرداری ها بعنوان موثرترین نهاد شهری وظایف و خدمات گسترده ای را بعهده دارند که براساس سند چشم انداز 20 ساله کشور و برنامه چهارم توسعه بر حیطه این وظایف افزوده خواهد گردید. شهرداری ها نیز مانند دولت تمام فعالیت های مالی خود،اعم از کسب درآمد و پرداخت هزینه ها که به منظور اجرای برنامه ها و وظایف متعدد خود صورت می گیرد را در چهارچوب قانون بودجه انجام میدهند، بنابراین روش بودجه ریزی نقش بسیار مهم و حیاتی در تحقق اهداف شهرداری ها ایفا می نماید .
‏عدم انجام اصلاحات اساسی در قوانین و مقرارات شهرداری ها که در سال 1343مصوب گردیده از یکسو،و رویکرد عملگرایانه به روش بودجه ریزی افزایشی در شهرداری ها که زمانی برای اجتناب از کار عظیم بودجه نویسی ابداع گردید مشگلات فراوانی را درنظام مدیریت مالی شهرداری ها وهمچنین ساختارحسابداری آن پدیدآورده است .
‏اين مقاله حاصل مطالعات ميداني است كه در سال1385 تحت عنوان "آسیب شناسی و بررسی نارسایی های ناشی از عدم بکارگیری بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری کاشان" در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد توسط محقق ، انجام گرفته است .
‏در این پژوهش سعی شده است با پیاده سازی سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC‏ بعنوان یکی از الگوهای اصلی بودجه ریزی عملیاتی ، بودجه شهرداری از قالب 4 فصل و 20 ماده خارج و با شناسایی مراکز هزینه و ظبقه بندی جدید هزینه ها از یکسو و تفکیک فعالیت های شهرداری از سوی دیگرامکان محاسبه هزینه های مستقیم و غیر مستقیم خدمات و پروزه های شهرداری فراهم گردد.
2
‏یافته های این پژوهش حکایت ازآن دارد که بودجه ریزی عملیاتی قابلیت محاسبه بهای تمام شده خدمات را به ساختار حسابداری شهرداری ها می افزاید و کارایی سیستم بودجه ریزی را در شهرداری ها به نحو چشمگیری ارتقاء می بخشد
‏واژگان کلیدی : بودجه ریزی ،هزینه یابی ، کارایی ، اثر بخشی ، عملکرد
‏مقدمه
‏با گذشت نزديك به يك قرن از وضع قوانين مربوط يه بلديه و با وجود گستردگي وظايف و عمليات شهرداري ها ،هنوز هم مي توان بسياري از مسائل را برشمرد كه حتي در ميان متخصصان امور شهري به آن كم توجهي مي شود. امور مالي شهرداريها مثال بارز چنين سخني است.
‏مديريت امور مالي شهرداري ها و مسايل مربوط به حسابداري و حسابرسي آن ها ، همواره پاشنه آشيل شهرداري ها بوده است. به نحوي كه هم اكنون به اين تصور در اذهان عمومي كه شهرداري ها بنگاهي با گردش مالي زياد و حتي حيف وميل هاي بي حساب اقتصادي است دامن زده است. شهرداري ها نيز به دليل توان محدود كارشناس كمتر به فكر نظم و نسق دادن امور مالي خود بوده اند.
‏نياز هاي نامحدود سازمان هاي شهري و منابع محدودي كه در دسترس آن ها بوده است ، وجود بودجه را اجتناب ناپذير مي كند.
‏بنابراين بودجه ضرورتي است كه محدوديت منابع آن را ايجاد كرده است. نخستين پيام هر سند بودجه اين است كه سازماني در صدداست تا منابع محدود خود را بين نياز هاي نامحدود به شكلي مناسب توزيع نمايد .
3
‏تعریف بودجه :
‏علما و صاحبنظران علم بودجه نويسي ، بودجه را اينگونه تعريف نموده اند : بودجه برنامه اي مصوب در قالب اعداد وارقام است كه وسيله اجراي طرح ها و فعاليت هاي سازمان را در زمان تعيين شده فراهم مي سازد.
‏بنا براين تعريف سه عنصر اصلي قابل تشخيص است :
‏1-‏    ‏ ‏برنامه ها و فعاليت هايي كه بايد انجام شود
‏2-‏    ‏ ‏ ميزان هزينه هايي كه براي انجام اين برنامه ها و فعاليت ها مورد نياز است
‏3-‏    ‏ ‏منابع درآمدي قابل شناسايي و وصول
‏اما بر اساس ماده 23 آيين نامه مالي شهرداري ها ، مصوب تير ماه 1346" بودجه شهرداري ، عبارت است از يك برنامه جامع مالي كه در آن كليه خدمات و فعاليت ها و اقداماتي كه بايد در طي سال مالي انجام شود ، همراه با برآورد منابع مخارج و درآمدهاي لازم براي تامين هزينه آن ها پيش بيني مي شود و پس ازتصويب انجمن شهر قابل اجراست".
‏جایگاه بودجه در نظام مدیریتی شهرداری ها
‏پس از طرح تعريفي كلي و ساده از بودجه ، مي توان يادآور شد كه بودجه يكي از مهمترين ابزارها در مديريت مالي شهرداري هاست و اهميت آن به حدي است كه طبق ماده 16 آيين نامه مالي شهرداري ها ، مسئوليت آن به عهده شهردار است.
‏شهردار مسئول مستقيم مسائل مالي شهرداري هاست و مديرت مالي آن را بعهده دارد ، بنابراين بودجه را نبايد معادل مفهوم ريالي آن و تنها يك سند مالي دانست ، بلكه بودجه در شهرداري ها ابزاري است براي كنترل و پيشرفت كار و حصول اطمينان از انجام آن طبق برنامه پيش بيني شده ، و به همين دليل است كه شهردار ميتواند با وجود يك شيوه صحيح از تهيه و تنظيم بودجه و استخراج گزارش هاي مناسب بودجه اي ، كنترل صحيح و مناسبي را بر پيشرفت كارها و هزينه هاي انجام شده اعمال و در صورت لزوم تصويري روشن از وضعيت عملكرد شهرداري ها ارائه نمايد.
5
‏روش بودجه ریزی در شهرداری ها
‏از ميان فصول 9گانه قانون شهرداري ها ، فصل هفتم با عنوان "مقررات استخدامي ومالي" اختصاص به مديريت مالي و اداري شهرداري دارد.
‏بودجه برنامه اي ، نوعي از بودجه نويسي است كه در آن هزينه ها بر اساس وظايف ،برنامه ها و طرح يا فعاليت هاي گوناگوني دستگاه هاي اجرايي برآورد و تنظيم مي شود.
‏در بودجه متداول ، برنامه عمليات مورد نظر منعكس نمي شود ، در اين نوع بودجه نويسي مشخص نمي شود كه هزينه ها براي چه منظوري برآورد گرديده است.
‏بودجه عملياتي ، علاوه بر طبقه بندي وظايف ، عمليات هر دستگاه برحسب روش هاي دقيقي مانند حسابداري قيمت تمام شده و اندازه گيري كار محاسبه مي شود.
‏اگر بخواهيم براساس طبقه بندي ارائه شده بودجه شهرداري ها را نامگذاري كنيم ، به استناد ماده 25 آيين نامه مالي شهرداري ها مي بايست آن را بودجه برنامه اي بناميم ، چرا كه بر اساس اين قانون " بودجه شهرداري بايد بر اساس برنامه ها و وظايف و فعاليت هاي مختلف و هزينه هريك ازآن ها تنظيم گردد".
‏اما اگر اين قضاوت را بر اساس آن چه در عمل اتفاق مي افتد صورت گيرد، بودجه ريزي در شهرداري ها را مي توان از نوع بودجه ريزي افزايشي دانست ، چرا كه بمنظور انجام بودجه برنامه اي در شهرداري ها ، ابتدا بايد وظايف قانوني شهرداري ها را طبقه بندي نمود و سپس در داخل هر طبقه از وظايف ، برنامه هاي مربوط به آن ، گروه بندي گردد. و در قالب هر برنامه نيز طرح يا فعاليت هايي وجود دارند كه هزينه هريك از آن ها مي بايست بر اساس اصول متداول و شناخته شده فن بودجه نويسي برآورد گردد.
‏روند بودجه ریزی در شهرداری ها
‏مراحل بودجه ريزي در شهرداري ها نيزهمانند دولت از زمان شروع تا خاتمه داراي 4 مرحله است. بدين ترتيب كه ابتدا دستورالعمل تهيه و تنظيم بودجه در قالب وظايف كلي از سوي وزارت كشور تدوين ميگردد ، سپس در هر شهرداري مطابق با اين دستورالعمل مبلغ و ميزان مخارج اجراي كليه خدمات و فعاليت هايي كه بايد در طي سال انجام شود برآورد مي گردد و درآمد هاي لازم براي تامين اين هزينه ها پيش بيني مي شود (تهيه وتنظيم).

 

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
تحقیق انگیزش در مدیریت

تحقیق-انگیزش-در-مدیریتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 108 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏انگيزش در مديريت
‏هدف رفتاري
‏مقدمه :
‏بطوركلي انسانها بايد برانگيخته شوند تا رفتار مشخص و معيني را از خويش بروز دهند، يكي از راههايي كه باعث افزايش توليد يا بطور كلي بالا رفتن كيفيت كار در سازمانها مي شود، برانگيختن كاركنان به شيوه هاي مختلف است اين اصلي است كه هر مديري براي پيشرفت كارش و اعمال مديريت صحيح ناگريز به اعمالآن است در واقع مديري با استفاده از شيوه ها و متدهاي مختلف از مهارت هاي متعددي استفاده مي كند تا اين مهارت او را در راه رسيدن به اهداف سازماني ياري دهد. از مهمترين اين مهارتها همانطور كه ذكر شد ايجاد انگيزه در كاركنان است، «ضروري ترين تكليفي كه بر عهده مقامات رهبري در جامعه اسلامي در ايجاد انگيزش براي مديريت ها مقرر است اين است كه براي تامين سعادت مردم جامعه آنان را از هدف اصلي حيات بطور كلي و انگيزش اصلي و انگيزشهاي ثانوي و فردي آن آگاه ساخته و آنها را براي مردم چنان تعليم دهد و قابل پذيرش سازد كه مردم فعاليت هاي خود را در جامعه و در هر موقعيتي كه باشند آگاهانه و از روي آزادي انتخاب نمايند هدف اصلي حيات انسانها در اين زندگاني عبارت است از قرار گرفتن در جاذبه كمال اعلي ازمسير ذيل كه عبارت است از تكاپويي آگاهانه در حيات هر يك از مراحل زندگي كه در اين تكاپو سپري مي شود و با نظر به عظمت انگيزش هدف در اشتياق حركت به مرحلهم بعدي مي افزايد» از انگيزش تعاريف متعددي بعمل آمده است كه ذيلا به برخي ازآنها اشاره مي كنيم.
‏تعريف انگيزش
‏انگيزش عبارتست از هنر اداره كردن يك گروه براي رسيدن به اهداف با رغبت و تلاش پيگير دروني (آيين مديريت ص 142)
‏انگيزش عبارتست از: بكارگيري توانايي فكري، خلاقيت، تجربه وجهان بيني با توجه به عوامل بوم شناسي و محيطي همراه با طرح ريزي عقلاني براي حركت جمعي بسوي اهداف سازمان (آيين مديريت ص 142)
‏انگيزش عبارتست از ريشه هاي محركي كه فرد را وادار به بروز نوعي عمل يا رفتار مي كنند تا نيازهايي را كه آرزو دارد برطرف سازد (روابط انساني در مديريت، كمال پرهيزكار، ص 178)
‏انگيزش علت ها و سبب هايي كه كليه سلوك و رفتار آدمي را چه بصورت انفرادي و چه بصورت گروهي بوجود مي آورند مي باشد (روابط انساني در مديريت، كمال پرهيزگار، ص 178)
‏انگيزش عبارتست از عامل محركه اي كه مديران در اعضاء سازماني خود ايجاد مي نمايند تا بتوانند براي حصول به اهداف سازماني راه را هموار سازند (همان منبع ص185)
‏يكسان بودن همه در برابر مقررات:‏ يكي از راههايي كه باعث تشويقو تهييج افراد در سازمانها مي شود اين است كه مدير همه آنها را به يك چشم بنگرد، وقتي كه انسانها در اصل آفرينش و خلقت با هم بطور مساوي آفريده شده اند دليلي وجود ندارد كه امتيازات خاصي براي گروهي از ايشان قائل شويم (البته با توجه به نوع تخصص و كيفيت كارمدير ناگزير به بعضي اعمال نظر ها در چهارچوب قانون مي باشد) هرچند كه استعداد و لياقت ها متفاوت است ولي در پيشگاه قانون و در برابر مقررات همه يكسان هستند. «يا ايها الناس اتقوا ربكم الذي خلقكم من نفس واحده» (نساء آيه 1) اي مردم از پروردگارتان بترسيد و تقوا پيشه كنيد كه همه شما را از يك انسان آفريد است.
‏«هوالذي خلقكم من نفس واحد (اعراف189)
‏او است خدايي كه شما را از نفس واحد آفريد.
‏«يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر و انثي و جعلناكم شعوبا و قبائل لتعارفوا ان اكرمكم عندالله اتقيكم» (حجرات آيه 13)
‏اي مردم ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و شعبه اي بسيار و فرق مختلف گردانيديم تا همديگر را بشناسيد، همانا گرامي ترين شما نزد پروردگار پرهيزگارترين شماست.
‏حضرت علي (ع) در خطبه 126 نهج البلاغه مي فرمايد:
‏«اتامروني ان اطلب النصر بالجور فيمن وليت عليه؟ والله لااطور به ما سمر سمير و ما ام نجم في السماء نجما و لوكان المال لي لويت بينهم فكيف و انما المال مال الله».
‏از سخنان آن حضرت است كه وقتي از او پرسيدند كه چرا عطا و بخشش (بيت المال صدقات و غنايم) را ميان مردم بالسويه تقسيم مي نمايد و اشخاصي را كه سبقت در اسلام داشته يا داراي شرافت و بزرگي بودند برتري نمي دهد امام عليه السلام فرمود: آيا دستور مي دهيد مرا كه ياري بطلبم به ظلم و ستم بر كسي كه زمامدار او شده ام (به سنت پيامبر اكرم رفتار نكرده، به زيردستان ستم رواداشته و خود را مشمول خشم پروردگار گردانم سوگند بخدا اين كار را نميكنم ماداميكه شب و روز دهر مختلف و ستاره اي در آسمان باقوه جاذبه ستاره اي را قصد مي نمايد هرگز چنين نخواهم كرد اگر بيت المال مال شخص من هم بود آن را بالسويه بين مسلمانان تقسيم مي كردم، پس چگونه يكي را بر ديگري امتياز دهم حال آنكه مال خداست و زير دستان و مستمندانجيره خوار او هستند. با دقت در فرمايشات حضرت روشن مي شود كه يكي از راههايي كه مي توان افراد را وادار به انجام آنچه مي خواهيم واداشت، اين استكه همه را يكسان بدانيم و از اين طريق انگيزه كار كردن درست را در آنها ايجاد نماييم. «هركاري كه آگاهانه از يك انسان سر زند نيازمند اشتياق جدي براي وصول به هدفي است كهبراي انسان داراي انگيزش مي باشد در اين خصوص موارد زير قابل توجه است.
‏سالم بودن عناصر رواني و غرايز طبيعي و همچنين اعتدال و هماهنگي مقتضيات و شرايط برون ذاتي اولين عامل بوجود آمدن زمينه براي انگيزش صحيح است اشخاصي كه فاقد اين شرط هستند نمي توانند مديريت صحيح داشته باشند.
‏كار اختياري نياز به درك هدف و قبول انگيزش آن دارد هر اندازه اجزاء مجموعه اي كه مديريت درباره آن انجام مي گيرد انساني و انساني تر بوده باشد آگاهي و آزادي بيشتر در شخصيت مدير مورد نياز خواهد بود.
‏مراتب شدت و ضعف اراده و تسهيل براي وصول به هدف تابع شدت و ضعف انگيزش آن هدف است.»
‏قرار دادن هر كس در جايگاه خودش‏: ‏يكي ديگر از راههاي ايجاد انگيزه در كاركنان قراردادن هركسي در جايگاه مخصوص خويش است، گاهي اوقات اتفاق مي افتد كه مديران در سازمان از اعضاء زير دست خود شكايت مي كنند كه كارهاي محوله خويش را در حد مطلوب انجام نمي دهند. اين شكوه و گله و شكايت شايد در بعضي اوقات درست و صحيح باشد ولي در بيشتر مواقع چون كليه كاركنان سازماني در بدو استخدام ممكن است مورد ارزيابي و سنجش استعداد و توانايي لازم براي كارشان قرار نگيرند، لذا افراد در قسمت هايي مشغول كار مي شوند كه با توانايي هايشان سازگار نيست يا علاقه و كشش لازمه را ندارند. اين قاعده هم در مورد توانايي سطح بالا و هم سطح پايي صدق مي كند اگر شخصي را كه داراي قابليت هاي فراوان و توانمندي زيادي است در يك پست ورده پايين قرار دهيم به همان اندازه كار دچار خلل خواهد شد كه شخصي با حداقل توانايي را در سمت بالاتر قرار دهيم، در هر دو نفر انگيزه هاي لازم براي كار كردن از بين خواهد رفت. علت اساسي اين نوع انحرافات در قضاوتها يك موردش به عدم شناخت از انگيزه هاي افراد بر مي گردد، در واقع هم وقت هم نيروي انساني و هم مادي سازمان به هدر خواهد رفت پس يكي از بارزترين رموز موفقيت سازمان همانطور كه در فصول قبل آمده است تشخيص دقيق جايگاه هر فرد مي باشد، دقت مدير درجذب نيروهاي كارآمد و جايگزيني دقيق افراد محيط كاررا نيز به محيطي گرم و صميمي تبديل خواهد كرد و خشكي و سردي ها جاي خود را به صميميت و دلگرمي خواهد داد.

 

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
تحقیق انجمن علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی ایران و جهان 83 ص

تحقیق-انجمن-علمی-مدیریت-اطلاعات-بهداشتی-و-درمانی-ایران-و-جهان-83-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 82 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏انجمن علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی ایران و جهان
‏در دنیای پیشرفته امروز که عصر ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. اطلاع رسانی از جایگاه رفیع و ارزشمندی برخودار است و با توجه به این مهم که اطلاع رسانی می بایست دقیق، صحیح و مطابق با آخرین پیشرفتهای فن آوری و با تکیه بر ابزار و امکانات ارتباطی مدرن و به روز و با سهولت هرچه تمام تر انجام پذیرد و نیز دسترسی به آنها در هر زمان و مکان به سادگی امکان پذیر باشد، لذا وجود مجامعی قوی که توانایی ایجاد بستر اطلاع رسانی صحیح، بهینه، به روز و همگام با پیشرفتهای فن آوری در سطح جهان را فراهم آورد امری بدیهی و ضروری به نظر می رسد.
‏از جمله علومی که می تواند نقش ارزنده و بسزایی در امر اطلاع رسانی پزشکی ایفا نماید، علم مدارک پزشکی است و متخصصان این رشته در کشورهای مختلف جهان جهت نیل به اهداف مذکور با تشکیل انجمنهای علمی و حرفه ای مربوطه به این مهم مبادرت می ورزند. در این بخش ضمن معرفی اجمالی مهمترین انجمن های مدارک پزشکی جهان و ایران به بررسی فعالیتهای فدراسیون بین المللی سازمانهای مدارک پزشکی (IFHRO‏ ) می پردازیم.
‏تاریخچه انجمن های علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمان جهان
‏اولین انجمن رسمی مدارک پزشکی در سال 1928 در آمریکا سازمان یافت. با وجودی که بسیاری از مسئولان و متصدیان مدارک پزشکی در کانادا در این انجمن عضویت داشتند، معذالک بمنظور استفاده بیشتر از یک سازمان با اهداف ملی در سال 1942 انجمن متصدیان و کتابداران مدارک پزشکی را در کانادا بنیاد نهادند.
‏پرسنل مدارک پزشکی انگلستان نیز درصدد تشکیل و ایجاد سازمانی مشابه بودند، لیکن این امر مهم در اثر جنگ جهانی دوم به تعویق افتاد و در سال 1948 انجمن متصدیان مدارک پزشکی بریتانیای کبیر جمعیت واحدی را ایجاد کردند.
‏به زودی در سال 1949 انجمن بیمارستانهای استرالیا با آگاهی به ارزش کادر کارآزموده مدارک پزشکی، مبادرت به تشکیل سازمان جدیدی نمود و این عمل باعث تشکیل دو سازمان، یکی انجمن متصدیان اسناد و مدارک پزشکی ولز و دیگری انجمن کتابداران اسناد و مدارک پزشکی ویکتوریا شد.
‏در سال 1952 فدراسیون کتابداران مدارک پزشکی تشکیل شد. از آنجا که مسئولیتهای متصدیان مدارک پزشکی استرالیا بسیار شبیه مسئولیتهای همکارانش در کانادا و آمریکا بود، وجود این جریان در استرالیا موجبات علاقه بیشتر در امور تحقیقی مدارک پزشکی را فراهم کرد و این امر باعث پیشرفت قابل توجهی در کیفیت مراقبتهای پزشکی شد.
‏به زودی کانالهای ارتباطی بین اعضای سازمان یافته برقرار گردید و همچنین برقراری روابط و متصدیان مدارک پزشکی در کشورهایی که هنوز دارای سیستم منسجم و متشکل نبودند، آغاز شد. عقیده عمومی بر این اصل استوار بود که تشریک مساعی بین کارکنان مدارک پزشکی در سطح جهان موجب پیشرفتهای سریع در ایجاد استانداردهای بین المللی در مسائلی مانند جمع آوری اطلاعات و تدوین آمارها برای بررسی و مطالعه و مقیاس های بین المللی، همچنین طبقه بندی بین المللی و اعمال جراحی بیماریها در سطح جهان را فراهم خواهد آورد.
‏انجمن مدیریت اطلاعات بهداشتی درمانی آمریکا (AHMA‏)
‏در آمریکا تاریخچه مدارک پزشکی را می توان از بیمارستانها شروع نمود. یکی از اولین مراکزی که در تکمیل مدارک پزشکی نقش داشت ‏«‏بیمارستان پنسیلوانیا‏»‏ است (‏1752 م‏)، که شخصی به نام ‏«‏بنجامین فرانکلین‏»‏ پرونده ها را به خط خود می نوشت. آمار به جا مانده از این بیمارستان در سالهای (1773 ‏–‏ 1752) نشان می دهد هر سال تقریباً 400 نفر در این بیمارستان پذیرش می شدند و میزان مرگ و میر 10% پذیرشها بود. اطلاعات ثبت شده از پرونده آنها شامل : نام بیمار، اختلالات، تاریخ پذیرش، تاریخ ترخیص و شرایط بیمار در زمان ترخیص بود. این بیمارستان همچنین دفتر ثبتی داشت که راهنمایی برای یافتن پرونده بیمار بود.
در سال 1803 این پرونده ها کاملتر شد و 70 سال طول کشید تا سال 1873 از پزشکان خواسته شد پرونده ها را به طور سیستماتیک و منظم بنویسند. در همین سال بود که ایندکس بیماران به صورت رسمی به وجود آمد.
‏در سال 1889 این بیمارستان 2 نفر را استخدام کرد که جداول آماری را تنظیم می کردند و تمام اموری را که طی سال با آن مواجه می شوند طبقه بندی می نمودند. در این جداول حتی ‏«‏علت ترخیص‏»‏ نیز ثبت می شد. بیمارستان نیویورک نیز در سال 1771 شروع به کار کرد دفتر ثبت خود را در سال 1793 به کار گرفت. جالب این که ثبت اطلاعات در این دفتر آنقدر کامل بود که آنها توانستند سیستم را کامپیوتری کنند. در این بیمارستان در سال 1866 برنامه ای جهت تهیه دقیق ایندکس بیماریها طراحی شد و در سال 1877 ایندکس بیماران را به وجود آورد که شبیه ایندکسهای الفبایی بیماران و بر اساس ‏«‏نام بیمارستان‏»‏ بود.
از دیگر مسائل مهم بیمارستان ‏«‏نیویورک‏»‏ این بود که از سال 1879 برای اولین بار ثبت تاریخچه فامیلی رایج شد و از سال 1886 نوشتن تاریخچه و نتایج معاینه جزء فعالیتهای معمول و روتین در آمد و از سال 1932 سیستم شماره گذاری واحد (Unit‏ ) نیز مورد استفاده قرار گرفت.
‏بیمارستان دیگری که اهمیت تاریخی دارد بیمارستان چاریتی است که در ‏«‏نیواورلند‏»‏ در سال 1736 تأسیس شد و ویژگی خاص آن این است که بین سالهای 1937 ‏–‏ 1900 پرونده ها را بر اساس سیستم بلوبو (Belleuue‏) کد گذاری کردند یعنی پرونده ها را هم بر اساس ‏«‏تشخیص‏»‏ مشخص می کردند و هم بر اساس ‏«‏شماره‏»‏ هر موضوع مشخص می شد. بدین ترتیب که ابتدا بر اساس

 

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
تحقیق انجمن علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی ایران و جهان 83 ص

تحقیق-انجمن-علمی-مدیریت-اطلاعات-بهداشتی-و-درمانی-ایران-و-جهان-83-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 82 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏انجمن علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی ایران و جهان
‏در دنیای پیشرفته امروز که عصر ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. اطلاع رسانی از جایگاه رفیع و ارزشمندی برخودار است و با توجه به این مهم که اطلاع رسانی می بایست دقیق، صحیح و مطابق با آخرین پیشرفتهای فن آوری و با تکیه بر ابزار و امکانات ارتباطی مدرن و به روز و با سهولت هرچه تمام تر انجام پذیرد و نیز دسترسی به آنها در هر زمان و مکان به سادگی امکان پذیر باشد، لذا وجود مجامعی قوی که توانایی ایجاد بستر اطلاع رسانی صحیح، بهینه، به روز و همگام با پیشرفتهای فن آوری در سطح جهان را فراهم آورد امری بدیهی و ضروری به نظر می رسد.
‏از جمله علومی که می تواند نقش ارزنده و بسزایی در امر اطلاع رسانی پزشکی ایفا نماید، علم مدارک پزشکی است و متخصصان این رشته در کشورهای مختلف جهان جهت نیل به اهداف مذکور با تشکیل انجمنهای علمی و حرفه ای مربوطه به این مهم مبادرت می ورزند. در این بخش ضمن معرفی اجمالی مهمترین انجمن های مدارک پزشکی جهان و ایران به بررسی فعالیتهای فدراسیون بین المللی سازمانهای مدارک پزشکی (IFHRO‏ ) می پردازیم.
‏تاریخچه انجمن های علمی مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمان جهان
‏اولین انجمن رسمی مدارک پزشکی در سال 1928 در آمریکا سازمان یافت. با وجودی که بسیاری از مسئولان و متصدیان مدارک پزشکی در کانادا در این انجمن عضویت داشتند، معذالک بمنظور استفاده بیشتر از یک سازمان با اهداف ملی در سال 1942 انجمن متصدیان و کتابداران مدارک پزشکی را در کانادا بنیاد نهادند.
‏پرسنل مدارک پزشکی انگلستان نیز درصدد تشکیل و ایجاد سازمانی مشابه بودند، لیکن این امر مهم در اثر جنگ جهانی دوم به تعویق افتاد و در سال 1948 انجمن متصدیان مدارک پزشکی بریتانیای کبیر جمعیت واحدی را ایجاد کردند.
‏به زودی در سال 1949 انجمن بیمارستانهای استرالیا با آگاهی به ارزش کادر کارآزموده مدارک پزشکی، مبادرت به تشکیل سازمان جدیدی نمود و این عمل باعث تشکیل دو سازمان، یکی انجمن متصدیان اسناد و مدارک پزشکی ولز و دیگری انجمن کتابداران اسناد و مدارک پزشکی ویکتوریا شد.
‏در سال 1952 فدراسیون کتابداران مدارک پزشکی تشکیل شد. از آنجا که مسئولیتهای متصدیان مدارک پزشکی استرالیا بسیار شبیه مسئولیتهای همکارانش در کانادا و آمریکا بود، وجود این جریان در استرالیا موجبات علاقه بیشتر در امور تحقیقی مدارک پزشکی را فراهم کرد و این امر باعث پیشرفت قابل توجهی در کیفیت مراقبتهای پزشکی شد.
‏به زودی کانالهای ارتباطی بین اعضای سازمان یافته برقرار گردید و همچنین برقراری روابط و متصدیان مدارک پزشکی در کشورهایی که هنوز دارای سیستم منسجم و متشکل نبودند، آغاز شد. عقیده عمومی بر این اصل استوار بود که تشریک مساعی بین کارکنان مدارک پزشکی در سطح جهان موجب پیشرفتهای سریع در ایجاد استانداردهای بین المللی در مسائلی مانند جمع آوری اطلاعات و تدوین آمارها برای بررسی و مطالعه و مقیاس های بین المللی، همچنین طبقه بندی بین المللی و اعمال جراحی بیماریها در سطح جهان را فراهم خواهد آورد.
‏انجمن مدیریت اطلاعات بهداشتی درمانی آمریکا (AHMA‏)
‏در آمریکا تاریخچه مدارک پزشکی را می توان از بیمارستانها شروع نمود. یکی از اولین مراکزی که در تکمیل مدارک پزشکی نقش داشت ‏«‏بیمارستان پنسیلوانیا‏»‏ است (‏1752 م‏)، که شخصی به نام ‏«‏بنجامین فرانکلین‏»‏ پرونده ها را به خط خود می نوشت. آمار به جا مانده از این بیمارستان در سالهای (1773 ‏–‏ 1752) نشان می دهد هر سال تقریباً 400 نفر در این بیمارستان پذیرش می شدند و میزان مرگ و میر 10% پذیرشها بود. اطلاعات ثبت شده از پرونده آنها شامل : نام بیمار، اختلالات، تاریخ پذیرش، تاریخ ترخیص و شرایط بیمار در زمان ترخیص بود. این بیمارستان همچنین دفتر ثبتی داشت که راهنمایی برای یافتن پرونده بیمار بود.
در سال 1803 این پرونده ها کاملتر شد و 70 سال طول کشید تا سال 1873 از پزشکان خواسته شد پرونده ها را به طور سیستماتیک و منظم بنویسند. در همین سال بود که ایندکس بیماران به صورت رسمی به وجود آمد.
‏در سال 1889 این بیمارستان 2 نفر را استخدام کرد که جداول آماری را تنظیم می کردند و تمام اموری را که طی سال با آن مواجه می شوند طبقه بندی می نمودند. در این جداول حتی ‏«‏علت ترخیص‏»‏ نیز ثبت می شد. بیمارستان نیویورک نیز در سال 1771 شروع به کار کرد دفتر ثبت خود را در سال 1793 به کار گرفت. جالب این که ثبت اطلاعات در این دفتر آنقدر کامل بود که آنها توانستند سیستم را کامپیوتری کنند. در این بیمارستان در سال 1866 برنامه ای جهت تهیه دقیق ایندکس بیماریها طراحی شد و در سال 1877 ایندکس بیماران را به وجود آورد که شبیه ایندکسهای الفبایی بیماران و بر اساس ‏«‏نام بیمارستان‏»‏ بود.
از دیگر مسائل مهم بیمارستان ‏«‏نیویورک‏»‏ این بود که از سال 1879 برای اولین بار ثبت تاریخچه فامیلی رایج شد و از سال 1886 نوشتن تاریخچه و نتایج معاینه جزء فعالیتهای معمول و روتین در آمد و از سال 1932 سیستم شماره گذاری واحد (Unit‏ ) نیز مورد استفاده قرار گرفت.
‏بیمارستان دیگری که اهمیت تاریخی دارد بیمارستان چاریتی است که در ‏«‏نیواورلند‏»‏ در سال 1736 تأسیس شد و ویژگی خاص آن این است که بین سالهای 1937 ‏–‏ 1900 پرونده ها را بر اساس سیستم بلوبو (Belleuue‏) کد گذاری کردند یعنی پرونده ها را هم بر اساس ‏«‏تشخیص‏»‏ مشخص می کردند و هم بر اساس ‏«‏شماره‏»‏ هر موضوع مشخص می شد. بدین ترتیب که ابتدا بر اساس

 

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
تحقیق افزایش بهره‌وری شخصی و مدیریت استرس 44 ص

تحقیق-افزایش-بهره‌وری-شخصی-و-مدیریت-استرس-44-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 45 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏افزایش بهره‏‌‏وری شخصی و مدیریت استرس
‏جنیفر جانسن حالا یک استراتژیت برای شرکت جانسن در سانتاکلوز کالیفرنیاست. جانس می‏‌‏گوید من حدود 15 سال یک مبارز شرکت بودم. وقتی برای اولین بار دانشگاه را ترک کردم، بلافاصله در اولین شغلم در ناول وافتح در پروو اتاه به مدت 80 ساعت شروع به کار کردم. او بعنوان یک ویراستار 22 ساله یک خبرنامه خانگی شرکت را به یک مجله مشتری پسند بین المللی تبدیل کرد که ناول در سه سال اخیر به شرکت مک گروهیل 10 میلیون دلار فروخته بود. جانسن شبهایی را به یاد می‏‌‏آورد که تا ساعت 2 بعد از نصف شب در اداره می‏‌‏ماند و صبح روز بعد ساعت 8 در سرکارش حاضر می‏‌‏شد. او می‏‌‏گوید من فکر می‏‌‏کنم این تلاش‏‌‏ها یعنی اینکه من دین خود را به زندگیم ادا کردم و این نتیجه آن باعث پیشرفت آهنگ حرکت من در زندگیم شد. بعد از اینکه او یک شغل دیگر در موسسه دیگری گرفت ازدواج کرد و صاحب فرزندانی شد، اما اوضاع داشت دگرگون می‏‌‏شد. او 19 ماه پیش را وقتی که زندگی و کارش باهم تداخل پیدا کردند را خوب به یاد می‏‌‏آورد. همسرش، اسکات که یکی از روسای سه شرکت بازاریابی بین المللی بود و در حال سفر برگشت از ژاپن بود. برنامه این بود که من بچه‏‌‏ها در فرودگاه به او بسپارم و من سپس بلیط هواپیما برای سواحل شرق بگیرم و بروم. هواپیما همسرم 20 دقیقه تاخیر داشت. به محض اینکه او رسید بچه‏‌‏ها را‏‌‏به او‏‌‏سپردم و‏‌‏به سرعت هواپیمای خود را گرفتم و چمدان
‏3
‏‌‏هایم را به سرعت به دنبالم می‏‌‏کشاندم. در پرواز در حالیکه بشدت خسته بود، جانسن خودش فهمید که نامه استعفا بنویسد. او می‏‌‏گوید: در حالیکه این نامه را می‏‌‏نویسم خنده تلخی می‏‌‏کند زیرا روشن است که چه قدر من مورد نیاز شما هستم. جانسن سپس از شرکت خودش شروع می‏‌‏کند یک سازمان بازاریابی واقعی که یک 17 نفر پیمانکار دارد که بیشتر خانم سراسر شور هستند. بیشتر آنها در موقعیت بسیار سخت بودند که بین زندگی‏‌‏شان بطوریکه جانسن است تعادل برقرار کنند. جانسن می‏‌‏گوید من زنان بسیاری را دیدم که مجبور بودند بین کارشان و مراقبت از خانواده یکی را انتخاب کنند زیرا شرکت آنها قابل انعطاف و تغییر نبود. من دنیایی را می‏‌‏بینم که کارمندان بعد از اینکه خودشان را با کارشان تطبیق دادند مجبورند که دوباره زندگی خود را با کار خود تنظیم کنند و کار آنها همه چیز آنها را تعیین می‏‌‏کند. مبارز قبلی شرکت فقط توضیح می‏‌‏دهد، کسی که کارش را در شرکت شروع کرده بود، ارتباط بین عادتهای کاری و استرس را نشان می‏‌‏دهد. وقتی کارش طاقت فرسا می‏‌‏شود، سطح استرس او به حدی بالا می‏‌‏رود که به مرز سوختن و انفجار می‏‌‏رسد. تنها با دادن مرحله بنیادی از عوض کردن شغل‏‌‏ها او می‏‌‏تواند از موقعیت استرس زا نجات پیدا کند. زنان دیگری نیز با این مشکل که کارشان طاقت فرسا مواجه‏‌‏اند مگر اینکه عادتهای کاری خوب و درست و مدیریت زمان را برای اینکه کار را در زمان کمتری انجام دهند، توسعه و بهبود بخشند. در این بخش ما روشهایی را برای هم بهبود بهره
‏3
‏‌‏وری و هم بهبود مدیریت استرس توضیح می‏‌‏دهیم زیرا این دو به تغذیه و سلامت مربوط می‏‌‏شدند.
‏اگر شما خوب سازماندهی کنید، شما از بسیاری از استرس‏‌‏ها و منفی که ریشه‏‌‏ها در آن از احساساتی که شما از کارتان و از کنترل خارج شدن زندگیتان است اجتناب می‏‌‏کنید. اگر سطح استرس شما در سطح خوبی باشد می‏‌‏توانند بهتر روی کارتان تمرکز کنید و خلاق و بارور شوید. تاکید بخش آخر این کتاب مدیریت خودتان است نه مدیریت دیگران یا مدیریت شغل دیگران اگر شما کارتان را تحت کنترل و مدیریت استرس درنیاورید، بعید به نظر می‏‌‏رسد که بتوانید مدیر موثر و رهبری کارآمد شوید.
‏- بهبود عادتهای کاری و مدیریت زمان
‏بهره‏‌‏وری شخصی بالا‏‌‏منجر به‏‌‏نتایج مثبت مثل درآمد بالا، مسئولیت بیشتر و تشخیص می‏‌‏شود. علاوه بر این، در عصر خطی و کوچک کردن کاربرد اساس تحکیم شرکت، تقاضا برای بهره‏‌‏وری بیشتر بین کارکنان مدیر بالاتر نمی‏‌‏رود. بالا بردن بهره‏‌‏وری مثل طراحان روزانه در حال فروش در یک میزان ثبت شده است. بهره‏‌‏وری شغلی بالا مهم است زیرا به شما این اجازه را می‏‌‏دهد که وقت بیشتری برای زندگی شخصی‏‌‏تان داشته باشید. بعلاوه بهره‏‌‏وری بالا به کاهش استرس ایجاد شده وقتی که فشار کاری از کنترل خارج می‏‌‏شود کمک می‏‌‏کند. در‏‌‏اینجا ما‏‌‏بهبود بهره‏‌‏وری بوسیله‏‌‏بهبود عادتهای کاری و مدیریت زمان را توضیح می‏‌‏دهیم. در بخش آینده بهبود بهره‏‌‏وری از منظر کاهش طفره رفتن از کار برداشت می‏‌‏شود.
‏4
‏توسعه یک ماموریت یا رسالت، اهداف و یک حسن اخلاقی قوی کاری برای شروع کار یعنی سازماندهی بهتر و بهره‏‌‏وری شخصی لازم است که شخص موردنظر یک هدف و ارزشهایی را داشته باشد. فرض کنید که شخصی می‏‌‏گوید: ماموریت من در زندگی رئیس یک اداره مهم شدن، همسر و والدین مفید بودن است. این ماموریت به عنوان یک قطب‏‌‏نما فعالیتهای شخص را جهت می‏‌‏دهد که به سمت توسعه شهرت که منجر به پیشرفت در ریاست او می‏‌‏شود کمک می‏‌‏کند. اهداف خیلی مشخص‏‌‏تر و مهم‏‌‏تر از ماموریت‏‌‏ها هستند و ماموریت‏‌‏ها را حمایت می‏‌‏کنند اما تاثیر آنها یکی است برای مثال شخصی که به سوالها جواب می‏‌‏دهد باید هدف برای خود تعیین کند که وقتی 75 سوال از مشتری‏‌‏های مختلف مطرح می‏‌‏شود و این سوالها در اینترنت جمع شده بتواند در پایان روز جواب بدهد. انجام این حجم کار در امروز گام دیگری است به سمت پیشرفت و ترقی در سرپرست شدن. اخلاق شغلی نیز ارتباط نزدیکی با بوجود آوردن اهداف دارد. یک شرکت به شان و ارزش اعتقاد دارد. پرورش دادن یک حسن اخلاقی قوی کاری حتی بیشتر از اهداف می‏‌‏توان بهره‏‌‏وری بوجود آورد. این کار منجر به عادتهای کاری خوب می‏‌‏شود اما مستلزم ایجاد تعهد در کیفیت بالا نمی‏‌‏شود. یک شخصی با اخلاق شغلی قوی به کیفیت فکر می‏‌‏کند و باعث بالا رفتن انگیزه می‏‌‏شود و از فعالیتهایی که باعث هدر رفتن وقت می‏‌‏شود می‏‌‏کاهد.

 

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
مدیریت استراتژیک تکنولوژی

مدیریت-استراتژیک-تکنولوژیفایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی در 27 اسلاید میباشد.
از جمله مطالب فایل دانلودی:
مقدمه
مدیریت تکنولوژی
تعریف مدیریت تکنولوژی
ارزیابی تکنولوژی
تعریف استراتژی
مدیریت استراتژیک
استراتژی تکنولوژی
تدوین استراتژی تکنولوژی
مسیر حرکت استراتژیک تکنولوژی
روشی کلی برای شناسایی قابلیت توانایی های محوری فنی

دستاوردهای حاصل از روش CTC
مراحل اجرای روش CTC
نتیجه گیری

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
300 نکته درباره مدیریت اسلامی

300-نکته-درباره-مدیریت-اسلامیدانلود کتاب 300 نکته در مدیریت اسلامی حاج آقا قرائتی,
کتاب 300 نکته در مدیریت اسلامی,
قرائتی,


مقاله مدیریت اسلامی

کتاب مدیریت اسلامی

مدیریت اسلامی pdf

شاخص های مدیریت اسلامی

تعریف مدیریت اسلامی

مدیریت اسلامی چیست

اصول مدیریت اسلامی چیست

اهداف مدیریت اسلامی
دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
جزوه اصول مدیریت

جزوه-اصول-مدیریتجزوه کامل درس اصول مدیریت به صورت تایپ شده
برای مدیریت تعاریف متعددی میتوان نوشت ؛
• مدیریت یعنی هنر انجام امور به وسیله دیگران
• مدیریت عبارت است از علم و هنر، هماهنگی اعضای سازمان برای نیل به اهداف سازمان
• مدیریت فرآیند بکارگیری موثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در قالب وظایف برنامه ریزی، سازماندهی بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل می باشد که برای دستیابی به اهداف سازمانی بر اساس نظام ارزشی مورد قبول صورت میگیرد.
مباحث مورد بررسی شامل
• تعریف مدیریت
• مدیریت و سرپرستی
• مدیریت موفق و مدیریت موثر
• سطوح مدیریت در سازمان ها
• مهارت های مدیریت
• وظایف مدیریت
• نقش های مدیریت
• رویکردهای نظریه مدیریت
• ساختارهای جدید مدیریتی
• اصل هماهنگی
• روابط هماهنگی با مفاهیم مدیریتی
• اصول ایجاد هماهنگی
• انواع هماهنگی
• ساز و کارهای ایجاد هماهنگی
• هماهنگی، تفکیک و ترکیب
• انواع روش های برنامه ریزی

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
جزوه مدیریت مالی

جزوه-مدیریت-مالیجزوه کامل درس مدیریت مالی به صورت تایپ شده
مباحث مورد بررسی شامل
• فصل اول : مقدمه ای از مدیریت مالی
• فصل دوم : ارزش زمانی پول
• فصل سوم : ارزش واقعی اوراق بهادار
• فصل چهارم : مخاطره
• فصل پنجم : ارزیابی طرح های اقتصادی (بودجه بندی سرمایه ها)

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
جزوه سیستم های اطلاعات مدیریت

جزوه-سیستم-های-اطلاعات-مدیریتجزوه کامل درس سیستم های اطلاعات مدیریت به صورت تایپ شده
مباحث مورد بررسی شامل
• کلیات و تعاریف
• نظریه عمومی سیستم ها
• چرخه حیات داده
• روند تکامل سیستم های اطلاعات
• سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر
• نگرش های مختلف درمورد سیستم های اطلاعاتی
• ابعاد ساختاری یک سازمان
• سیستم های اطلاعاتی پشتیبانی تصمیم
• انواع سیستم های اطلاعاتی
• سیستم های مدیریت دانش ( KMS )
• کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک
• سیستم های تسهیل کننده تجارت الکترونیک
• پایگاه داده
• مدیریت داده
• مدل داده
• مدل سازی
• فرهنگ داده
• معماری سازمانی

دانلود فایل



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()