پاورپوینت نظريه مارپيچ سكوت
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
پاورپوینت نظريه مارپيچ سكوت

پاورپوینت نظريه مارپيچ سكوت در 43 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل
تعداد صفحات43
حجم4362 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت نظريه مارپيچ سكوت در 43 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

مارپيچي براي سكوت

دست پختي زنانه

وقتي سر و كله مارپيچ سكوت پيدا شد

فعال اما محدود

مارپيچ معكوس

دنياي مجازي موفق مي شود

هم اين هم آن!

 

بخشی از متن

مقدمه

نظریه مارپیچ سکوت یکی از اصطلاحاتی که در علوم ارتباطات به ان توجه شده ومی شود و بدنیست دو مطلب پیرامون این اصطلاح را با هم مرور کنیم

مطلب اول در گفت‌وگو با دكتر عليرضا دهقان"رسانه ها قدرت زيادي دارند تا آنجا كه مي توانند شما را جادو كنند و سررشته افكارتان را در دست بگيرند. اما اگر به آنها علاقه اي نداشته باشيد، اگر نتوانند شما را جادو كنند و اگر نتوانند در عقايدتان تغييري ايجاد كنند، باز هم مي توانند دست و پايتان را ببندند و به سكوت وادارتان كنند.

    نظريه مارپيچ سكوت چنين ادعايي دارد و مي گويد حاكمان رسانه ها با حذف تدريجي مخالفان خود مي توانند هر روز تعداد بيشتري را به خاموشان جامعه اضافه كنند.

    شكل گيري نظريه مارپيچ سكوت، تاثير آن بر مناسبات اجتماعي و سياسي و اثر تكنولوژي هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي بر آن از جمله نكاتي است كه در ادامه به آن خواهیم پرداخت .

مارپيچي براي سكوت

    نظريه مارپيچ سكوت توضيح شكل گيري افكار عمومي در مورد مسائل و موضوعات مهم است. اين نظريه، سكوت گروهي را توضيح مي دهد كه احساس مي كنند نظر و عقيده آنها از نظر تعداد در اقليت قرار دارد، هرچند ممكن است در واقعيت درست نباشد.

    سه تصور يا سه ادعاي اصلي نظريه اين است كه مردم در رفتارها، آمد و شدها و ارتباطات روزمره خود نوعي درك عمومي راجع به افكار عمومي غالب و نظر اكثريت و اقليت دارند. ديگر اينكه مردم نمي خواهند در گروه اقليت باشند و از انزوا و فشار گروهي مي ترسند و سوم اينكه از ترس انزوا و زير فشار قرار گرفتن و به خاطر اينكه مورد طعن و تمسخر و يا طرد و بي اعتنايي قرار نگيرند سكوت مي كنند.

    دست پختي زنانه

    اين نظريه را خانمي آلماني به اسم اليزابت نوئل نئومان ارائه كرد. او ابتدا در فصلي از كتاب "مطالعات پخش راديو تلويزيوني" كه ويراستار آن ايگوچي بود و در سال 1973 در ژاپن منتشر شد نظريه خود را مطرح كرد. اين فصل كتاب يادشده با عنوان "بازگشت به رسانه هاي قدرتمند" نوشته شده بود. عقيده نوئل نئومان همان طور كه در عنوان فصل نشان داده مي شود اين بود كه رسانه ها ي جمعي مي توانند در عقيده افراد اثر زيادي داشته باشند ولي چون تحقيق در اين مورد آسان نيست كساني گفته اند رسانه هاي جمعي اثر فوري بر افراد ندارند. به عبارت ديگر مي خواست بگويد بعد از دوره اي كه معروف به اعتقاد به اثر محدود رسانه هاي جمعي است مجددا مي توان به مفهوم اثرهاي قوي رسانه هاي جمعي اعتقاد پيدا كرد.

 و ...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: