پاورپوینت آشنایی با روانشناسی تجربی
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
پاورپوینت آشنایی با روانشناسی تجربی

پاورپوینت آشنایی با روانشناسی تجربی در 33 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم4166 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت آشنایی با روانشناسی تجربی در 33 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

فهرست مطالب

چکيده

آغاز روان‌شناسی علمی

رویکردهای گوناگون در روان‌شناسی

روان‌شناسی تجربی چیست؟

معایب و محاسن روش تجربی

رشته های علم روانشناسی

پژوهش در روانشناسی تجربی

آزمون های روان سنجی

نتیجه‌گیری

 

بخشی از متن

چکیده

در این مبحث به تعریف روان‌شناسی تجربی خواهیم پرداخت. سپس به بیان مختصری از تاریخچه‌ی آن اشاره خواهد شد. بعد از آن به شکل‌گیری برخی مکاتب روان‌شناسی خواهیم پرداخت و سپس و در نهایت به محاسن ومعایب آن اشاره خواهیم کرد.

امروزه، روان‌شناسي آزمايشي به‌عنوان رشته‌اي از علم روان‌شناسي و در ارتباط نزديك با زيست‌شناسي، فيزيولوژي، نورولوژي و ... مطرح مي‌شود. در اين نوع روان‌شناسي، مباحث ويژه‌اي مانند ادراك، حافظه، انگيزش و يادگيري با استفاده از روش آزمايش، در شرائط كنترل‌شده‌ي آزمايش‌گاهي مورد مطالعه قرار مي‌گيرد. گر‌چه روان‌شناسی آزمایشی (تجربی) در مقایسه با سایر علوم تاریخچه‌ی کوتاه‌تری دارد و هنوز مراحل نوزادی خود را در این مدّت سپری می‌کند ولی روش‌های آزمایشی که مطرح می‌کند در طبقه‌بندی افراد از لحاظ دقّت، هوش، شنوایی، بینایی و .... مفید و مؤثّر است.

اگر در آن زمان قلمرو روان‌شناسی آزمایشی محدود به موضوع‌هایی نظیر احساس و ادراک، یادگیری و حافظه بود امروزه وضعیّت کاملا ً تغییر کرده است و قلمرو پژوهش در روان‌شناسی آزمایشی بسیاری از موضوع‌های روان‌شناختی نظیر روان‌شناسی اجتماعی،‌روان‌شناسی محیط و غیره را در‌برمی‌گیرد.

روش. كاربرد روش آزمايش معيار علم روان‌شناسي به‌عنوان يك علم مستقل است كه ابتدا توسّط ويلهلم وونت در اوّلين آزمايش، به‌عنوان يك روش علمي، به‌منظور بررسي روابط موجود ميان متغيّرها و ردّ و قبول فرضيّه به‌كار برده مي‌شود آزمايش‌گاه روان‌شناسي در سال 1879 به‌كار برده شد. پس از تحوّل و پيش‌رفت اين علم، با انقلاب رفتارگرايي در روان‌شناسي و رويكرد گشتالت، از اين روش براي مطالعه‌ي رفتار موجود زنده و تفكّر به‌عنوان كنش مغز استفاده‌ي بسيار شده است. اگرچه موضوع روان‌شناسي به‌مراتب پيچيده‌تر از موضوع ساير علوم طبيعي است و برخي پديده‌هاي رواني را نمي‌توان با روش آزمايش مطالعه كرد، ولي انجام مطالعات منظّم و استفاده از آزمون‌هاي روان‌سنجي معتبر در روش باليني، در شرائط كنترل‌شده نيز يك روش آزمايشي است كه برخي آن‌را "روش تجربي" ناميده‌اند. به همين دليل به‌نظر برخي از روان‌شناسان اين روش را از روش آزمايش و روان‌شناسي آزمايشي متمايز مي‌دانند. امروزه بر اساس نظريّه‌ي اخبار و پردازش اطّلاعات، مباحث روان‌شناسي شناختي با استفاده از دستاوردهاي علوم اعصاب (نوروساينس) در چارچوب روان‌شناسي آزمايشي مورد مطالعه قرار مي‌گيرد. در اين ديدگاه روان‌شناسي آزمايشي به‌عنوان زيرمجموعه‌اي از علوم اعصاب، در كنار روان‌شناسي زيستي، روان‌شناسي فيزيولوژيك، نوروپسيكولوژي، سيبرنتيك و ... مطرح مي‌شود كه موضوع آن رفتار و تفكّر به‌عنوان كنش عصب مركزي و مغز است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود



:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: